tretze. V, las cloacas del estado

ara que està de moda i que a la televisió que paguem entre tots amb els nostres impostos l’han entrevistat crec que és bon moment per parlar del podcast que van fer per explicar qui és en V i quina relació té amb les clavegueres de l’estat espanyol.

un podcast que us servirà per entendre que aquest ... ésser no té cap tipus d'escrúpols ni ètica. no hi ha cap altre raó per les seves accions que no sigui emmerdar-ho tot i enregistrar tot el que pugui.

va ser un dels primers podcasts que vaig escolta de podium podcasts i també dels primers que els hi va donar molt fama perquè hi ha una feina d’investigació molt gran al darrera. no és un simple podcast que narri fets contrastats, és la manera que tenen de lligar els fets amb el context i les explicacions del que estan narrant.

els creadors van fe una bona feina a la producció tot i que podcasts que han fet després estan més cuidats i tenen més efectes. potser la narració queda una mica simple sense efectes sonors o músiques més aconseguides però heu de recordar que aquest podcast és força antic, finals del dos-mil setze, i que en aquell moment els podcasts no estaven tant ben fets com avui dia, almenys no els que es feien en català i castellà.

són capítols de entre vint i vint-i-cinc minuts i només n’hi han deu així que és un podcast força fàcil d’escoltar i que si us enganxa ho fareu tot d’una tirada.

no us vull desvetllar qui és el protagonista però amb tot el que heu llegit fins aquí potser ja ho sabeu.

l’enllaça a l’RSS: http://fapi-top.prisasd.com/podcast/podium/v_las_cloacas_del_estado.xml

#vlascloacasdelestado #lodelspodcasts

Mastodon