onze. the lovecraft investigations

si sabeu qui és Lovecraft ja sabeu de què va aquest podcast. només amb el nom de les tres temporades sabeu també què us espera: temporada u: the case of Charles Dexter Ward temporada dos: the whisperer in the darkness temporada tres: the shadow over Innsmouth

aquest podcast és una historia de dos investigadors que enregistren un podcast sobre fets paranormals i els seguim en la investigació del cas d'en Charles Dexter Ward que acabarà portant-nos a les temporades dos i tres encara que sembli que no hi ha una relació directa entre els casos.

òbviament és un podcast sobre els mites de cthulhu. els investigadors Kennedy Fisher i Matthew Heawood intenten resoldre un misteri mentre van caient irremeiablement en una espiral de cultes, secretisme i fets paranormals de difícil explicació i teories totalment esotèriques. és una molt bona introducció als mites de Cthulhu i s'hi explica d'una manera força simple què són i com s'interpreten.

és un podcast de la BBC així que té molt bona producció i uns actors molt bons. deu episodis cada temporada, mai per sobre els trenta-cinc minuts. realment algunes parts donen por, estigueu alerta. crec que la història podria seguir però no ho tinc gaire clar per la conclusió de la tercera temporada, tant de bo el segueixin perquè aquest me'l vaig fumar en una setmana.

el link a l'RSS: https://podcasts.files.bbci.co.uk/p06spb8w.rss

si us agrada el misteri us recomano moltíssim aquest podcast.

#thelovecraftinvestigations #lodelspodcasts

Mastodon