nou. il·lustres execrables

un altre programa de ràdio que escolto com a podcast tot i que aquest ho podria ser sense cap problema. gairebé cada cap de setmana en Malcolm Otero i en Santi Giménez expliquen a l'antena de rak1 perquè un personatge històric il·lustre és un execrable. intenten adreçar l'explicació amb temes musicals que tenen a veure amb el personatge o el seu nom i a més ho expliquen amb força humor i amb acudits tant dolents com poden imaginar.

el programa té una pega i és el conductor del programa de ràdio general que dona pas a la secció i els modera tallant-los quan diuen les coses com s'han de dir: amb les paraules més gruixudes que podeu imaginar i fent els acudits més moralment i políticament incorrectes que podeu pensar. no és un programa apte per sensibilitats fràgils ni per la gent que es pren l'humor massa seriosament. si no suporteu els masclismes, acudits capacitius o els rancis de manual no l'escolteu.

porten des del setembre del 2015 fent un personatge cada cap de setmana de temporada regular de ràdio i dos llibres on han recollit els millors. és un programa de ràdio molt veterà que a més ha rebut un premi nacional no fa gaire per la innovació.

com és una secció de ràdio solen estar entre els 15 i els 25 minuts com a molt i si els escolteu ara la part inicial i part del contingut té poc sentit si no teniu el context de l’actualitat de quan el van enregistrar però crec que s’entén perfectament.

el link al RSS: https://api.audioteca.rac1.cat/rss/via-lliure/illustres-execrables estàn també a spotify: https://open.spotify.com/show/5wFhYAAieyYUCvF7E3aZDK?si=c975815740f24eea i apple podcasts: https://podcasts.apple.com/es/podcast/via-lliure-il-lustres-execrables/id1196734539

#illustresexecrables #lodelspodcasts

Mastodon