dotze. montcada bifurcació

conegut a xarxes com “@montcadabif” o “el montcada”.

sembla que torna, tinc un avió de paper que diu que tornen i la veritat és que portava temps esperant-ho. no sé com resumir-vos el montcada. té part de conversa entre amics, part de concurs i part de podcast amb seccions recurrents que són força innovadores i que molts altres podcasts catalans han copiat descaradament durant les tres temporades que ha tingut han perdut algun integrant i guanyat algun altre però sempre mantenint el bon humor i l'alegria característica del podcast.

quan jo encara estava a twister hi tenia molt contacte amb ells, sobretot amb en Jordi Pi i en Gran Carles, i ara que he deixat aquella xarxa encara el mantinc d’alguna manera. no sóc imparcial amb aquest podcast, m’agrada molt i ric molt amb ells perquè tenen un sentit de l’humor semblant al meu. són molt més joves que jo però em recorden a les converses amb els amics de quan tenia la seva edat.

el graven per internet i cadascú a casa seva, normalment, així que és un tipus de podcast diferent i potser fer-ho d’aquesta manera tan casolana li dona aquest encant especial que té. tenen tres temporades però força espaiades entre la primera i la segona. la tercera va a continuació de la segona però ara fa gairebé un any que van acabar (el 30 de juny del 2021). els capítols són d’una hora normalment i a vegades hi ha convidats ja que llençaven enllaços per twister a la plataforma on gravaven el podcast online.

és força llarg ja que cada temporada té uns 30 episodis o més i potser ara està molt descontextualitzat perquè algunes de les seccions eren sobre l'actualitat però tot i així si teniu el temps i les ganes després d'aquesta super turra i el voleu escoltar és molt recomanable.

l'enllaç a l'RSS: https://www.ivoox.com/feed_fg_f1344763_filtro_1.xml

#montcadabifurcació #montcadabif #eltrivial #lapatrona #notelafaràs #jordipi #grancarles #lodelspodcasts

Mastodon