Tots els noms del tren

Enceto una campanya de micromecenatge per a la publicació del meu últim llibre, Tots els noms del tren. Es publicarà amb l’Editorial El Toll, editorial independent d’Almansa, que publica en català. Aquest serà el meu primer llibre de ficció —després d’haver-ne publicat tres—, i es tracta d’un conjunt de relats entrellaçats, en món postpadèmic i derrotat, on apareixen personatges aclaparats per aquesta nova realitat, i que tenen com a nexe d’unió el tren. Comptarà, a més, amb un pròleg de Neus Arqués i les il·lustracions de Lola Bech.

Mecenes

Ja hi ha 6 mecenes que han aportat un total de 150€ dels 300€ de l'edició.

Calendari

El mecenatge estarà obert fins el 31 de març de 2024.

Premis i recompenses

Els qui participeu en aquesta campanya, el vostre nom apareixerà en un full a l’inici del llibre agraïnt la vostra aportació, i se us enviarà un exemplar signat del llibre de forma gratuïta. També se us informarà de l’agenda de presentacions, així com de qualsevol acte promocional relacionat amb el llibre.

Aportacions

Hi ha una aportació mínima de 5€, però cadascú podrà aportar la quantitat que vulgui o pugui.

Podeu fer les vostres aportacions a través de dues vies:

A continuació, haureu d’enviar-me un correu electrònic a (a dgil@tutanota.com) amb les vostres dades: Nom i cognoms, adreça completa on voleu rebre el vostre exemplar del llibre, i adreça de correu electrònic.

Seguiment

Per tal de que aquest procés sigui el més transparent possible, publicaré al meu compte de Mastodont.cat cada aportació que es faci.

#llibres #micromecenatge