Classes d'Escriptura

Necessites escriure un article científic, un treball acadèmic o qualsevol altre escrit de no ficció? T'han demanat un discurs i t'has quedat en blanc? No saps per on començar ni de què escriure? Estigues tranquil. Estigues tranquil·la. Et puc ajudar. Has vingut al lloc adient.

Porto des del 2004 escrivint de forma regular en revistes acadèmiques del meu àmbit professional. He publicat un parell de llibres d'assaig i també col·laboro amb digitals de cultura i d'informació general, com Marfanta.com o TarragonaDigital. Sé de què parlo... o millor dit, sé de què escric. I et vull ajudar a que per a tu, també, escriure no tingui secrets.

Això és el que t'ofereixo.

Escriptura acadèmica i de no ficció Hores
Intro
Aprendràs a escriure assaig de no ficció, àdhuc abans que t'hagis de posar a escriure. En tot el cicle. Perquè escriure no ficció és molt més que això.
Mòdul 1 : Abans d'escriure
Ep! No corris, no hi ha pressa. Abans d'enfrontar-te al full en blanc (digital o de paper, és ben igual), cal que abans facis algunes accions de preparació. Abans cal calentar i fer estiraments! En aquest mòdul t'ensenyaré fonts d'informació on podràs anar per a documentar-te i informar-te sobre el tema que vols escriure.
1 hora
Mòdul 2 : eines de suport
La xarxa és plena d'eines de suport que t'ajudaran a aconseguir un producte pulcre, amb estil impecable, amb una ortografia de manual i una gramàtica àgil i correcta. Te les ensenyo! Veure'm diccionaris, eines de consulta de dubtes, traductors, etc.
1 hora
Mòdul 3 : ara si, escriu
És el moment d'escriure. Dividirem aquest mòdul en tres apartats, d'una hora de durada cada un:

1. L'article científic i el treball acadèmic;
2. L'article d'opinió;
3. Les cites i les referències.

En cada un dels dos primers t'explicaré les diferents parts de cada tipologia de publicació, com començar i plantejar una hipòtesi de treball, com desenvolupar-la i finalment com redactar les conclusions. Finalment també t'ensenyaré que sempre cal citar les fonts en les quals et bases per a redactar els teus textos.
3 hores
Mòdul 4 : és hora de difondre el que has escrit
Bé, ara ja has aconseguit escriure el teu primer article. Ha quedat força bé, no en tens cap dubte. Però, què en faig? De ben segur que vols que més gent el llegeixi, oi? T'ensenyaré com pots expandir el teu treball, presentant-lo a les publicacions més adients per a cada especialitat. Pensa que també les xarxes socials són un excel·lent aliat; t'ensenyaré com usar-les per a donar a conèixer el teu treball.
1 hora
Preu: 49€
Classes a través de Google Meet (hores a convenir)
Paga amb Verse
Paga amb Paypal
Contacta per Telegram

#Escriure #Acadèmia