Entre el mar i el meu jo

Presentació. Em presento; sóc la Sara. En aquest blog escriuré des del mòbil la meva realitat. Si algú em llegeix; si us plau, quedeu-vos només amb l'essència, no em jutgeu per la sintaxi, faltes d'ortografia i petiteses. Prou difícil és trobar el vehicle per plasmar els sentiments més íntims del subconscient i encarant-me amb la pròpia consciència, com per despotricar banalment.

Aquesta història que per necessitat vital us vull transmetre és llarga, doneu-li el seu temps per estimar o odiar els personatges. Només us avisaré que tots tenen sentiments i són persones com nosaltres. Una família normal, amb una vida normal, que en un instant d'un dia normal, tot els hi canvia sense retorn.

Jo; uso el jo com espectadora, i si afino encara més, com a observadora de la vida, per un fet casual que podia haver sigut insignificant en trobar-me en el lloc just i en el moment precís, vaig contemplar aquesta situació: Una noia sola a la platja desafiant amb el seu propi cos el mar.

La melodia de les ones encara duen el seu nom. Sabina. O potser no, i és la meva ment qui la fa existir...

En tot cas, si algú es fa partícep com a lector hi té tot el dret de recordar el seu nom, o oblidar-la en el seu record més profund. Gràcies.