18-Mantis Religiosa

Capítol 18

-Avui els nanos dormen a casa de la tia-.

Tanquem la campanya amb èxit. El restaurant excel·lent. Aquests de l'Alt Empordà mai fallen. Ens han posat en una saleta a part.

El cap japonès molt begut m'ensenya imatges de gats sense cua. Ens explica que un gat en quedar-se adormit al costat del foc es crema la cua i surt d'una casa disparat, on arrasa tota una ciutat provocant un incendi descomunal. De la paret de pedra de la masia del restaurant, despenja una espasa de decoració. Ens escenifica l' Emperador qui fa tallar totes les cues dels gats de la ciutat només per prevenció.

He passat un instant amb aquella sensació de riure borratxo, però en estat d'alerta, l'espasa anava a tort i a dret. Em pensava que ens escapçava a tots.

-No em barallaré amb aquest cap samurai. Quin maneig d' espasa!–.

Continua i ens diu que en aquesta ciutat cremada al llarg de la història neix el gat “bobtail japonès”, són els que tenen la cua com un conill per culpa d'un gen recessiu.

Tot el sèquit de japonesos s'aixequen beguts de les cadires, es posen les mans al cap, les mouen com si fossin les orelles d'un gat i remenen el cul. Ara mateix em creuria això del gen recessiu, però no dels gats sinó d'ells, si no fos perquè són més llestos que nosaltres.

-Estic molt begut, però ells a part de borratxos estan sonadíssims, són d'una altra galàxia!–.

Sort de la tramuntana daliniana que ens hem airejat tots una mica en sortir.

Em veig a mi mateix desenfocat. Després de molts anys, reconec que estic begut igual com quan et menges la nit de jove. Sobrepasso aquella línia de content sense topall. Necessito saltar-me les normes, perdre les formes i que em toquin. Necessito prémer la tecla de fornicar i deixar enrere la paraula de l'Emperador, la de PREVENCIÓ.

Necessito fer la postura sexual “mantis religiosa” amb orgasmes combinats. Una explosió en tots els sentits.

Avui intento no pensar en la Sabina. Necessito una noia al meu llit i que la meva ment no em representi la meva dona. No vull autoengany ni confusió. Anhelo veure la cara i el cos nu d' una desconeguda.

La Sabina ja no és aquí. La Sabina em va abandonar. Se'n va anar per sempre més. Ara, després d'un any, ho puc dir en veu alta; es va suïcidar.

Pugem a l'habitació d'un bar de l'Hotel a prop del restaurant, el just temps d'empassar-me d'un glop la copa. Mirades, també se sent sola, ens sentim sols i no cal més explicacions.

No vull saber res d'ella i ella tampoc de mi. Hi ha química i feromones, no ens cal omplir l'espai que queda entremig amb paraules buides que no ens serviran de res l'endemà. Per això, ja existeixen les xarxes socials; per xerrar.

Sabem tots dos el que desitgem; follar. Així de simple. Una nit mútua d'alè d'alcohol etílic, com quan dues persones es troben, es volen i es consenten. No hi ha més. Cardar en un estat ebri i oblidar-nos de qui som.

Ens estirem al llit i contemplo a la paret damunt del capçal un quadre del gat daurat de la sort, Maneki Neko.

-Casualitat, acabo de deixar els japonesos-.

La noia despullada té els fèmurs llargs, igual que les potes del davant de la mantis religiosa, que les plega davant del seu cap quan resta immòbil damunt d'una flor com si resés.

La bellesa de la noia és pacient i fa bona olor. Li obro les cames i els meus llavis humits toquen els seus, mentre li introdueixo la llengua i sense pausa li llepo el clítoris. S'excita i estar molt mullada, l'agafo fort i la giro. Ella, espera atentament els meus moviments, està a l'aguait per a quan la vulgui pol·linitzar. L' estiro amb força cap avall del llit i la incorporo amb les natges cap amunt. A peu dret, la penetro, entro i surto sense esforç perquè la noto molt excitada. L'envolto amb els meus braços i li estiro la cadena que porta d' escanyament de mugrons. Aquesta cadena s'uneix amb una anella a cada mugró i en sentir el dolor d'ella quan li estiro encara m'excita més, i me la menjo a petons pel darrere de l'esquena. No paro de follar-la. En unes altres circumstàncies ja m'hauria corregut, però vaig tant alcoholitzat que em costa i tampoc vull que s'acabi. Ella es gira, la deixo de penetrar i m'estira al llit. Es posa damunt meu, agafa la seva bossa de mà de la tauleta de nit, i escampa tot el que hi porta dins. Amb una mà no deixa de masturbar-me i amb l'altra agafa un sobret de sucre morè, l' estripa amb la boca i l' escampa per damunt dels meus ous. Apropa els seus llavis i me'ls xupa estirant-me la pell i fent-me xuclades. Mentre l'altra mà puja la intensitat de la masturbació. No aguanto més, estic ja a punt d'explosionar, soc la seva presa i en aquest just instant és quan la femella, insecte mantis religiosa es torna depredadora i l'acte de matar es torna sublim sexualment. Es posa asseguda damunt meu, ajuntant un peu a cada costat de la meva orella. S'impulsa per balancejar-se i l'hi agafo els genolls estirant-la cap a mi. Em folla intensament fins que els seus peus els prem amb força i em bloqueja el coll i el cap.

Em té caçat i em corro gemegant de plaer. Ella, s'apropa i em morreja amb gust de sucre mentre es corre dolçament a dins seu.