Blaivent

I si el final O millor dit el nostre lloc natural fora deixar de veure'ns al centre de tot per a sols ser part ,oblidar la nostra importància endinsant-nos a viure una vida més normalitzada sense tanta dramatúrgia entenent com a vida tant lo bo com lo dolent i estimar sols pel plaer de fer-ho ,deuriem deixar d'entendre com a bo la feina remunerada per a treballar sols pel bé comú,oblidar estats ,banderes i interessos que han inventat per enfrontar-nos...i si el nostre destí al món sols fora aprendre a viure?.

Després el mareig viscut mesos abans, esvaït i fet pols,cansat i volent implosionar (no sóc d'embrutar) cada cop es veia tan aprop del la eixida com del abisme i ja sols calia escollir quin camí escolliria finalment i malauradament estava acostuma't al abisme per lo que de seguida se'n va adonar que li caldria un extra d'estima a si mateix i una bona dosi de força i coratge i que totes dues li havien mancat al llarg de sa vida,llavors lo únic que veia possible és tornar a si mateix al origen de tot i esbrinar cuant i perquè havia deixat de voler-se... Va emprendre el viatge i molt prompte va anar recordant coses i veient amb claredat quines coses li impedien anar avant,reconectar amb ell i viure com i on realment li pertocava ara sols es tractava d'anar soltant i agafar-se sols al seu propi benestar,fer de la seva pau bandera.

Ordenar la cova i redreçar la vida cap on realment veus que pertanys res més.
llegir,escriure ,viure ,vore pelis que facen estimar sense mes ,nadar ,escoltar els sons de la natura ... Fer-los carases als xiquets pel carrer, somriure anant al forn i sobreviure a la feina. Escoltar en silenci que hi d'ús a dins sense jutjar ni voler fer més que conèixer per primera vegada en calma els monstres que viuen amb tu i finalment ordenar la cova.

Lo que veia en tu...ho volia en mi sense adonar-me el riure ,la mar,la seguretat...la resiliència , al deixar de buscar-te tot va venint a mi i no sense por a perdre'm ho he de dir però després de una forta crisis ho surts més fort O t'enfonses i jo pense que la única manera de treure profit del nostre inexistent amor és créixer de les cendres millor més fort tenint cura de mi i si,a dia de hui ja puc riure mirant el passat i somriure en el meu present m'esperen concerts,la mar,montanyes i pot ser altres llavis als que somriure i estimar.. espere fer-ho millor...

És bonic deixar els teus sentiments volar fins altres ulls O almenys per mi ho és😜.

Un dia radiant D'aquells que paga la pena viure mentres tu mirant a altre lloc Sent sabedor que dins teu t'espera de fa molt tot un univers que viure la intenció d'allò que fem On posem la mirada Esdevindrà el demà prenyat de joia que desitges.

Bon dia pel matí,comencem el dia com quasi sempre últimament fent una ullada als esdeveniments passats encara tan presents però cada cop en altres ulls i assumint que sovint a la vida el saber deixar anar és saber viure. Bo ,meditar anar a comprar , treballar i seguir fent,seguirem informant 😜😘.

Bona nit cresol que la llum s'apaga.

Hola,a vegades la vida ens obliga a mirar endins si O si i aquest esdevé hores d'ara la meua vida i quina eina millor que que escriure per anar aprofundint en ú mateix😜,bé ací aniré contant les meues troballes personals,espere vos faça profit llegir-ne si algun dia vos bé de gust.